Gott slut och gott nytt år!

Sitter och väntar på att färgen i Robin hårs ska bli dags och skölja ur. Kommer bli fint det.

Nyårsafton idag oxå, mycket som hänt detta år. Mycket tråkigt men samtidigt mycket bra oxå.
Det viktigaste just nu är att ja kommer få ett bra slut på detta år och det har ja verkligen!

Önskar alla mina vänner och deras nära och kära ett gott nytt år!
Hoppas att ni kommer få ett bra år! Hoppas alla kan lämna tråkigheter bakom sig och se framåt.
Det har ja tänkt och göra. Tänker även fortsätta med att ta bort människor ur mitt liv om de får mig och må dåligt. Hoppas ni tar hand om era nära och kära!

Ha en bra nyårsafton!


SköönT!

Gud vad skönt det är att ta den första dusch efter man har haft feber i ca ett dygn.
Man mår så mycket bättre då. Det var ju roligt och åka till Uppsala och bli sjuk.
Fast det har varit mysigt och legat i soffan och titta på Robin när han spelar och imorse fick ja glass för att jag hade hög feber.
Så vi får väl se när vi kommer ner. Robin har nämligen inte fått något svar än om han behöver jobba imorgon natt. Det skulle ju vara skönt om vi kunde åka imorgon redan, slippa sitta i bilen på nyårsafton. Fast i värsta fall så funkar det ju.

Skulle ju träffa Johanna och Jodi nu när ja var här, men inte fasen funkar det. Kanske att ja hinner träffa Johanna imorgon men Jodi vill ja inte träffa när jag är så här förkyld. Synd och smitta ner henne och lilltjejen.
Har varit skönt att  vara här har träffat två av mina gamla jobbarkompisar. Roligt o träffa dem. Var o handla i ICA igår oxå, det tog väl 3 minuter o så hörde ja en av personalen "Det var fasen inte igår" haha Roligt att ICA personalen har koll på en =)

Jaha, jag som var säker på att ja skulle få plugga i vår, men inte faaan! Kom ja in, stod på 11:e reservplats och det gick bara ner 5 platser. Så nu ligger ja på 6:e plats. Så vi får väl se. Kanske aldrig kommer bli något mer än j*vla undersköterska. Förlåt att ja skriver så, men det känns som om ja vill komma så mycket längre..men det går ju bara åt skogen hela tiden. Får väl se om ja ska göra högskoleprovet i vår..Inte för att ja tror att ja kommer få något bra resultat på det men det är väl värt ett försök.

Skiver kanske mera en annan gång, nu ska ja njuta av den Tjat-fria tillvaron! Snart är ja där igen! :(

Fin dag i Uppsala.

God förmiddag!
Nu sitter man här i Uppsala, nu känns det bra. Kändes konstigt igår när vi kom hit. Men var så trött men känslan försvann med lite sömn. Nu känns det bara bra o man tittar efter sina gamla jobbar kompisar hela tiden. Har inte sett någon än. I värsta fall får ja springa bort en snabbis innan vi åker tillbaka.
Ska försöka träffa Johanna, Helen och Jodi, innan ja åker hem igen. Men vi får väl se hur det blir med det. De måste ju ha tid med mig oxå. (Hihi) Fast det skulle ju vara roligt att träffa Jodi o lilltjejan. Har ju sett kort på henne och hon är ju jätte söt.
Så nu sitter jag här medan Robin jobbar. Ska hämta upp han vid 16.00, för han ville åka till Elgiganten o kolla lite.
Sen tänkte vi handla lite mat och laga något gott Får se vad det kan bli.
Måste ju berätta vad jag fick av Robin i Julklapp. Tidigare i höstas hittade ja en Wallanderbox med filmerna 4-8, tror ja att det var för 149 kr. Klart man köper den. Sen nu till Jul har ja kommit på att ja vill ha de andra två boxarna, så att man har filmerna 1-13. Så då önskade ja mig 1-4 av mamma o Sören o de fick ja. Sen så när Robin kom ner åkte vi till media markt där ja skulle få välja en julklapp. Tänkte ja först ta den senaste Wallander, var bara det att senare hittade ja sista bxen med filmerna 8-13. Och då var han så snäll o köpte den åt mig. Så nu har jag 1-13. Har sett två igår innan vi åkte..blir nog fler när ja kommer hem.
Juldagen var iallafall rolig! Jätte trevligt var det ute, dansade inte något..tyckte bara det var trevligt o sitta och snacka! Så man får väl tacka flickorna för en kort stund på palace och Robin och Matte för resten =)
Förstod inte något alla bara försvann. Sara o Linda hade tydligen letat efter oss, säger bara att det kanske är dags för ett besök på glasögonmagasinet för oss alla tre, för tydligen så har vi gått om varandra. Sen lilla Maria hon åkte hem hon, hehe...Som sagt det var en jätte trevlig kväll och det var roligt att träffa alla som man inte träffat på år och dagar. 
Nu ska ja ringa min kära mamma och sen ska ja se om ja kan lista ut hur man sätter på tv. Jo jag vet, har bott här men kollade precis och det är inte kopplat på samma sätt som det var då.
I värsta fall får ja se om inte Robin kan svara.
Ha det bäst för det har ja!

Lösenord!

Kommer sätta lösenord på min blogg. Ni som vill ha det kan skriva till mig på bloggen eller msn.
Synd att man inte ska få skriva vad man vill utan att ens vänner råkar i trubbel och blir ner smsade.

Mvh Kristin.


God Jul!

Tyckte att det var någon som sa att det var julafton idag, tror att det stod det i kalendern oxå.
Känns inte ens som julafton! Så för mig kan det hela kvitta. Så hade lite julstämning igår, men det lilla lyckas ju ett par personer ta bort! Tack för det!

Tog med datorn ut i köket, för att mamma färgar ju nu mitt hår, det var ju så att ja inte riktigt hann med det igår.
Så jag hoppas det blir bra.
Dagen igår var lång, vaknade vid 7 och gick ut med Walle sen blev det att åka till frisören. Efter det så åkte ja ut till Maxi för o glo lite. Hittade inget speciellt, men väntade tills de andra affärna öppnade så ja kunde plocka ögonbrynen. Liten julklapp till mig själv.

Jaha, nu när det är ju ska man tydligen vara snäll emot folk som står eller har stått en nära.
Tydligen så är det rätt många som misslyckas med detta. Förstår inte varför man vill och ens orkar lägga ner energi på och vara dryg och dum. Kan man inte bara låta andra människor vara, sluta snacka en jävla massa skit bara sköta sig själv helt enkelt.
Synd att visa inte verkar förstå hur mycket de verkligen sårar människor omkring sig.
Tycker det är så synd. Man ska ta vara på varandra och bra vänner växer inte på träd.
Så jag säger bara en sak, SLUTA!
Tar du åt dig av detta, kanske du bör tänka efter på vad du gör eller har gjort. Kanske hög tid att be personen om ursäkt och sluta upp!

Till mina vänner!
Ha en riktigt bra julafton!


Ännu en natt/tidigt på morgonen blogg.

God morgon på er!

Jag hoppas ni sovit gott under natten, det har jag fram tills att Walle väckte mig. Skit hund, men ja älskar honom iallafall.

Ja vad ska man ta o skiva nu när man är uppe med tuppen.
Kan ju berätta det att det var en mycket trevlig dag igår som spenderades med tjejerna!
Mikaela, Sara, Sofie åkte och käkade hos Linda!
Mycket trevligt och gott var det.
Började morgonen/förmiddagen med att gå upp till Mikaela o dricka kaffe, meningen var att vi skulle sätta upp henns julgran! Det gick ju som det gick, drack en kopp kaffe och sen satt vi och prata om allt o inget. Senare gick vi neråt emot mig och hämtade upp Sara sen fick vi skjuts av Saras snälla mamma. Så då åkte vi ner till stan där ja inhanlade de första julklapparna för i år. Kan inte skriva vad, för att jag vet att morsan läser bloggen.
.
 När vi var klara så gick jag och Sara o beställde en varsin tid hos frisören. Så senare idag vid 8.30 ska jag kippa mig. Så snälla att de öppnar en halvtimma innan de ska egentligen bara för att ja ska få klippa mig! Det tackar ja enormt mycket för!
Skönt och vara fin till julen och juldagen!
Efter det gick vi till Mingla där Linda jobbar!
Värt ett besök om ni är hungriga eller sugan på lite fika!
Billigt och gott :)
Där slog vi hjäl ett par timmar med en massa tjejsnack.
Skönt o ha er tjejer! Roligt o bara sitta o snacka!

Ikväll blir det uppesittarkväll med Sara, Mikis och troligtvis Sofie.
Vi tänkte spela bingolotto och bara ta det lugnt, lite mysigt sådär...Nu har ja inte många kvar o köpa julklappar till.

De är:

Mamma - Har ja redan
köpt en klapp åt men ska köpa något mer.
Sören - Har ja redan köpt en klapp åt, men ska köpa något mer.
Mormor - Vet precis vad ja ska köpa och vart, så det är bara o fixa!
Robin - Om han inte säger något han behöver eller vill ha så vet ja vad ja ska köpa! Tror ja:P
Sara - Hon har sagt em grej som hon vill ha får se om ja hittar någon fin sådan, annars får ja hitta på något annat, har en sak som ja troligtvis köper om ja inte hittar det andra!
Till mig själv - Klippning och kanske ögonbrynsplock! Får se hur mycket pengar ja har kvar ;)

Vi får väl se vad tomten kommer med!


Jag hoppas alla kommer att få en underbar jul och ett gott nytt år!
Tänkte nog skicka iväg några MMS istället för julkort!
Så ni får säkert något under dagen, om ja har erat nummer ;)


Trött...o seg...snart solning!

Nu har jag jobbat himla mycket, jobbade torsdag,fredag, lördag och söndag. Så i eftermiddags när de ringde och frågade om ja kunde jobba i natt tackade ja nej. Känner att ja måste sova och ta igen mig lite. Sen måste ja tänka på att ja inte får tjäna så mycket om det skulle vara så att ja ska börja studera i vår. Man får ju inte tjäna mer än en viss summa per termin.

Vad händer annars då? Trött o seg..vaknade ett par minuter innan ja fick ett sms av Robin i natt, sen pratade vi lite. Sen kunde ja inte somna om fast ja satte på Braveheart, och den har ja aldrig sett utan o somna. Idag lyckades det inte heller men det var nog mest för att ja tröttna och gick upp och åt frukost.

Så nu är tågbiljetten beställd, så nu är det bara Robin som ska komma med tåget ;) Går ju inte jätte tidigt så det borde inte vara några problem. Ska bli grymt roligt o festa med han och girlsen på juldagen. Blir nog inte bara vi...brukar alltid komma några till. Efter Juldagen tänkte vi att ja skulle hänga med upp till Uppsala en sväng. Ska passa på och träffa Johanna när Robin är på jobbet. Kanske även tar en sväng bort till gamla jobbet och hälsar på. Får se om ja kanske hör av mig till Jodi och lillan...så man får se sötnosen. Det blir som det blir. Roligt och komma upp igen.

Just nu sitter ja och väntar på att Linda ska sluta så vi ska åka o sola. Kan vara skönt o sola lite. Det var väldigt länge sen nu. Så det behövs. En del har det inte lika bra som andra som är i Thailand just nu :P Saknar dig gumman!
Nej om man skulle sätta på lite musik kanske, så man piggnar till lite.

Ni får ha det så bra!  



God Morgon!

Kan ni gissa, ja just det Kristin kan inte sova, eller hon har sovit jätte skönt fram tills hon vaknade vid 04.30.
Så nu har ja suttit och surfat runt en stund...Prata en stund med mamma när hon var uppe och läste tidningen.
Nu sitter ja här med en sovandes Walle precis slickad vid mitt ben. Lilla killen, ska snart väcka honom så vi tar oss en morgonpromenad.
Kan vara skönt..Tänkte att om ja går en lång promenad nu på morgonen, tar ett bad och lite ansiktsmask efter det.

Då lär ju klockan vara 10 när man är klar med det, så kan man se på någon film och sova en stund på dagen. Kanske man vaknar så man har eftermiddagen och kvällen framför sig innan man går och jobbar.
Lite tråkigt och sova tills man ska gå till jobbet. Det blir liksom bara och duscha och göra ett par smörgåsar och sen dra. Ska testa detta nu se vad som passar bäst...Som om det här skulle gå om ja inte vaknar av mig själv. Skulle ju inte sätta klockan för att gå upp precis. Men får vara nöjd med att ja är vaken idag.

Älskar verkligen nu när det blivit vinter, så himla mysigt..men något som inte är så mysigt på vintern är alla j*vla bildörrar som fryser fast. Var sugen på cola igår så då tänkte ja att jag skulle ta  bilen ut till Eneby och Supermarket för att inhandla en cola. Tänkte att Walle skulle få följa med, så vi tar på mig kläderna och tar Walle med mig ner till bilen, men när ja kommer ner så har låset frusit det gick ju lätt och fixa, men sen går inte dörren på förarsidan upp så ja får snällt krypa in från andra sidan. Det var ju inte jätte svårt...Men när jag kommer upp till Eneby så får ja inte upp den dörren heller...Jahopp...Tänker ja hur fan ska ja göra nu?
Ringer Sören som säger att ja får vända och åka hem igen! Faan heller tänker ja..Riktigt sur var ja...Så jag sitter där en stund och tjurar...Ringer upp Robin som får mig på lite bättre humör..När ja pratar med Robin kommer ja på att ja inte testat med bakdörrarn. Kollar dörrarna i bak och de gick upp...så ja krånglar mig bak ibilen och ut igenom den dörren. Fick min cola.
När ja kommer ut fick ja gå in samma väg. Tur att klockan var rätt mycket och inte mycket folk ute.
Hoppas det går bättre ikväll när ja ska till jobbet!


Måste säga det att ja tycker att det är himla roligt och köra bil nu när det är snö ute.
Gillar o gasa på lite...hihi..Hade ja haft lite mer pengar och bensin hade ja kört ut på landet o kört lite. Fast nu får nöjesåk vänta. Får bli en annan gång! Nästa vinter kanske (höhö)

Så himla ledsen över att ja inte kommer kunna hänga med på kryssningen i Januari.
Men man var tvungen och boka och betala det nu denna månaden och jag får inte ut så mycket nu.
Inget vidare när alla andra ska åka. Inte roligt o vara den som får sitta och lyssna på allt roligt de är med om på båten. Känns inte vidare bra, men 1000 kr är helt uteslutet, det kan ja bara inte betala.
Får väl åka, någon annan kryssning efter ja fyllt år. De andra åker 30:de Januari men ja fyller ju 23, 12 dagar efteråt. Får kanske tänka på att ja ska plugga i vår och då kanske det ändå krockar med skolan!
Försöka tänka possitvt, men ja är ju inte så bra på det. Skulle nog behöva gå någon kurs där man lär sig tänka possitvit.

Fast det är konstigt, ja ser mig inte som en negativ människa, men ja ser nästan allt ifrån den sidan.
Är det kanske för att ja inte vill bli besviken? Eller kanske ha för höga förhoppningar.
Har så lätt och få det och sen när det inte går som det ska blir ja så himla besviken.

Guu vad ja saknar Alex!
Jag vill att hon kommer hem nu!
Så¨tomt utan henne, ingen som ringer och tjatar på en om att hänga med dit eller hjälpa till med de ena eller det andra. Ingen tjaffsa med, ingen att skoja med. Klart man kan skoja med andra...men det blir inte på samma sätt.
Nej, gumman nu får du komma hem ifrån solen!

 Vi har alltid roligt när vi inte har tråkigt. 
Alex, hatar att ja lägger upp de här bilderna, men det struntar ja i för ingen kan ha haft så roligt på vägen mellan Finspång och Norrköping som vi.

Nej om man skulle ta och göra något med sitt liv. (höhö)
Som vad? Lovade och väcka mamma 07.00 så vi kunde gå ut tillsammans.
Det är ju ändå en kvart kvar tills ja ska väcka henne och Walle sover som en liten gris..Så det är ändå ingen idee och stressa...Får nog lyssna på lite musik ett tag till.

En sak till som ja inte vet om ja ska skratta eller gråta över.
Det är ju såhär att på jobbet dokumnterar vi ju i ett program som heter Sofia Omfale.
Alla har ett varsitt användarnamn och lösenord. Till saken hör att ja hade ju det när jag jobbade i Kolmården.
Nu sa ja till att ja behövde ett användarnamn och det för att kunna skriva nu när ja jobbar på natten.
Då får ja till svar att ja kan använda mina gamla uppgifter. Hahaha!
Det är faan nästan 2 år sen ja använde det, hoppas att det inte menade allvar med att de trodde att ja kom ihåg det. Så nu på morgonen måste ja ringa IT-enheten och hoppas på att de ger ut mitt användarnamn och lösenord.
På ett sätt skulle det vara konsitigt om de bara gav ut det, för att de vet ju inte med säkerthet att det är ja som är ja, skulle ju kunna vara vem som helst som ringer och begär mitt användarnamn o lösenord. Aja..kanske har sätt för många filmer, hoppas ju att det inte blir några problem. Fast med min tur....Eller ska inte tänka så...possitvit tänkande!!

Blev ett långt inlägg men det blir ju så när man inte kan sova.
Hoppas ni får en bra dag! =D



Det känns som om ja redan vet...

Hur allt kommer sluta...Vet inte varför men har bara en känsla. Konstigt att man fick en negativ känsla, när det bara var "Okej" sen logga ur. Inte ens ett ha en bra natt vi hörs.
Jag vet inte men det känns bara så konstigt när det inte varit så tidigare.

Har jobbat och nu har ja precis ätit frukost. Ska väl sova, är inte så trött men har jordenshuvudvärk.
Hade skit ont i skallen igår med så det blev att ringa jobb coatchen och säga att ja inte kom.
Var bättre och ringa och säga ifrån o sen gå och lägga sig och sova.
Det hjälpte ju inte så mycket, men men...får se om den är borta när ja vaknar idag.
Arbetspasset blev ju lite längre än vad jag hade räknat med, för att de hade räknat fel eller något så att istället för 02.30 slutade ja 07.20.
Bra med lite extra timmar.

Nu ska ja sätta på lite musik och sen somna in i drömmarns land. Bloggar nog lite mera senare idag!
Ett som är säkert är att om min huvudvärk är borta när ja vaknar då blir det rikigt bus i snön med Walle!
Både han och matte älskar ju snö. Tack gode gud att ja har honom!


Ledig dag = Långpromenad :)

Somnade skaplig natten till idag. Hur skönt som helst.
Mamma hade tvättstugan och då får jag sovmorgon för då tar hon Walle på morgonen.
Himla sött av henne. Så jag var vaken en stund när de gick ut sen somnade ja om o sov. Hörde inte ens att ja fick sms. Konstigt det där, ibland hör man ibland inte. Vet inte, det måste ju bero på hur tungt man sover.

När ja vakna var ja skit sugen på att gå ut o gå, men ingen som hade någon speciell lust och hänga på, då blev det jag och Walle. Sen fick vi sällskap av Robin en bit. När han stod och vänta på sin älskade Sushi.
Skönt och gå tycker ja. Vi var nog ute i över 60 minuter och gick. Skönt det. Fixade med handsfree till telefonen så alla som tror att ja gick och prata med mig själv, så kan ja berätta att ja pratade med Robin i den (hehe)
Sen satte ja på radion, vilket var rätt skönt o ha i öronen när man går.
Blir inte så tråkigt då.

När jag kom hem lämnade ja bara av Walle sen stack ja till Willys och köpte lite frukt. Var skit godis sugen men frukt fick det bli. Okej...en kexchoklad blev det oxå, men den har ja inte ätit upp än...Var jätte länge sen jag åt gröna äpplen...så gott!! :)

Nu funderar jag på att se Flickan som lekte med elden. blir iallafall och se den innan ja somnar!

Hoppas ni haft en bra dag!






Ännu ett arbetspass avklarat

Precis hemkommen från mitt sista arbetspass för denna vecka.
Har varit en bra jobbar helg tycker ja.
Skönt o vara hemma. Nu tror ja att jag blir ledig i två dagar.
Fast man vet ju inte vad  som händer.

När man läser en del saker vet man inte om man ska skratta eller gråta alltså.
Roligt på ett sätt men sen så jävla sorgligt.
Aja..får väl se vart det slutar.
Nu funderar ja på och lägga mig och läsa en stund innan ja försöker sova.
Jag hoppas på att ja somnar lite tidigare än vad ja gjorde igår :P


Upp och ner!

Tycker att sömnen blir helt upp och ner när man inte har ett schema och jobba efter.
Blir så konstigt när jag alltid måste ställa om mig. Så fort jag har ställt om mig från något håll då är det dags att byta igen. Nu har jag egentligen bara jobbat 21.20 till 01.20.
Fast det är inte det lättaste att koppla av när man sovit en hel del på dagen, innan man börja jobba.
Bordde se om ja inte skulle kunna låta bli o sova före jobbet och sova efter istället.
Fast då skulle ja vara sjukt trött på jobbet.
Det mest vuxna skulle väl vara att gå upp mitt på dagen istället för att sova fram till eftermiddagen.
Lättare sagt än gjort.

***

För en vecka sedan sov ja som en gris, men det var ju inte så konstigt..kände mig riktigt lycklig då.
Haft den bästa bakisdagen någonsin.
Den glömmer man inte så lätt...Jag förstår inte att det ska vara så mycket enklare och somna när det ligger någon brevid en. Det är som om det ger någon slags ro av att ha han berevid mig och liksom känna att han ligger där och sover. Att höra hur han andas. Det får mig trött (hehe)
Jag hade ju somnat till ett tag förut, tydligen inte så hårt så ja slapp och vakna av att någon av våra grannar hade efterfest. Roligt med efterfester, men inte för de andra som bor i huset (haha) Bitter för att ja inte fick bara med. Nej inte så, men det är bara jobbigt när man har lite problem och somna och bli väckt när man äntligen somnat.

***
Jag är så sjukt sugen på och gå och shoppa lite nya kläder.
Tänk att bara få gå och handla något man ska ha på sig på kvällen när det blir utgång kanske tillochmed handla nya skor. Klippa sig. Köpa dricka på systemet och sen gå hem och börja fixa sig. Det skulle vara guld nu. Tänk att få sätta på sig lite nya kläder som man köpt och verkligen trivs i. Det var rätt länge sen nu känns det som. Fast vad ska man göra när man har pengar till räkningarn?
Spenderade mina sista pengar förra helgen, vilket ja INTE ÅNGRAR!
Fast en hel månadslön skulle inte vara helt fel o få.
Skönt är ju att ja jag klarat mig utan a-kassa.
Mailade lite med min handlägare på arbetsförmedligen och hon tyckte väl att det var lite onödigt för mig att vara inskriven där nu när ja ändå inte använder mig av a-kassan och har kommit med i vikariebaken.
Får se om ja ska gå kvar hos min jobbcoatch. Det är faktiskt rätt bra och gå där, han får en och se framtiden lite annorlunda än vad man sätt den förut. Sen att man har fler bra egenskaper än 3 st.
Det är väl ändå typiskt att man inte kan erkänna att man är bra? Att man har många bra egenskaper.
Det är så lätt att hitta 10 negativa egenskaper men när det kommer till att hitta 10 bra..då är det bra svårt.
Det tycker ja iallafall.

***
Nu är klockan snart 06.30.
Kanske ska försöka att sova lite. Eller så är ja vaken ett tag till så kan ja gå morgonrundan med Walle!
Det lilla livet måste ju ut och ja brukar gå ut vid 08.00 men en timma mer eller mindre gör inte så mycket för att han brukar vara rätt pigg på att gå och lägga sig och sova med matte igen.
Myskillen! Han är som en liten korv. Finaste.

***
Fick reda på en sak för ett par dagar som har fått mig och tänka.
Jag vet inte om det kommer bli något, men det ser ut som det finns en stor chans till att mitt liv kommer att förändras. Har tänkt fram och tillbaka på vad jag ska göra i vår. Ser tyvärr ut som att jag och Walle kommer att lämna Norrköping igen. Det är nämligen så att ja ligger på 11:e reserv plats på Örebors Univesitet efter antagningsbesked 1. Så att jag hoppas att inte de 11 före tar sina platser.
Har ju sätt på platserna att de minskar rätt bra när antagnigsbesked 2 kommer.
Kanske man kan skaffa sig en ordentlig utbildning som senare leder till ett bra jobb.
Ni kanske vill veta vad ja står i kö till, Socionom...Så är det så att ja kommer in och verkligen klarar av det så får vi en socionom i släkten.
Berättade för min kusin om det här och hon blev ju as glad bara av att ja stod som 11:e reserv.
Så då känns det som om en del kommer bli stolta när/om ja blir socionom.

¨Då blir det bara att hårdplugga och läsa en massa böcker....



***
Nej nu ska ja försöka att släppa alla tankar och se om man inte kan glo på lite tre kronor innan ja går ut med Walle.

Hoppas ni får en fin Lucia.
Måste bara säga det att jag som varit emot julen så mycket i år, fick faktiskt lite julkänslor igår när ja jobba.
Det var så tyst ut och det var vitt ute precis som det är på julafton så då fick man lite julkänslor. Kändes lite mysigt faktiskt.




Snö snö snö!

Hoppas att snön stannar kvar nu. Det är ju inte jätte mycket snö ute men det är iallafall vitt!
Jag vill så gärna att den stannar kvar!
Tror tyvärr inte att den gör det, men man hoppas iallafall.
Är himla seg idag, känner mig inte 100%
Så himla glad att ja och Robin fått kontakt igen. Känns bra och ringas och smsa lite. Mår riktigt bra när ja jag pratar med honom! Både jag och Walle skulle vilja ha honom närmare!
Fast nu är det som det är och ja känner mig iallfall himla glad över att vi hörs!

Ska snart lägga mig och se på avsnitt av Tre koronor, så roligt o se det igen.
Får se om ja kanske åker med mamma o Sören ut till mormor. Fast det är sånt vi får se.

Hoppas ni har en bra natt!

Jobb jobb jobb

Blir mycket jobb nu, och det är skönt! Vet man att det kommer in lite pengar iallafall.
Är lite orolig för denna månad, men det är sånt ja får ta då. Säger som ja alltid säger ivärsta fall får ja sälja bilen.
Vilket ja verkligen inte vill, men i VÄRSTA fall.

Har jobbat sen i torsdag och gör det ikväll och imorrn oxå.
Sen har jag inget inbokat fram tills på julafton. Tror ja inte iallafall, kanske är bäst och gå in och kolla vikariebaken tänkte ja, men det är ju lördag och inga arbetsledare jobbar på lördagar. Iallafall inte de som jobbar i veckorna.

Har väl inte hänt så mycket mer.
Hinner ju inte hända så mycket när man jobbar. Ska ta och krypa ner under täcket igen en stund inget skönt utanför det. Det är fasen kallt idag!

Hoppas ni alla får en bra lördagskväll. :)


Mina tankar...

Om ja skulle ha varit uppe i det blå och trott att allt skulle bli som förr igen, då hade ja förstått alla reaktioner.
Fast så länge både ja och Robin har kontroll över situationen så tycker ja ändå att det är upp till oss och träffas eller inte.
Just nu mår ja enbart dåligt över alla kommentarer ja får.
Hade det varit min vän, hade ja tyckt att det var hennes val, men att hon skulle akta sig för att bli sårad.

Så er ja på saken iallafall.
***


5 timmars jobb!

Trodde jag skulle ha jätte svårt och somna igår, men det hade ja inte.
Däremot var det tyngre och vakna själv. Fanns ju liksom ingen att krypa tätt intill o mysa med.
Det kändes faktiskt tugnt. Vaknade iallafall vid 06.00 och var väl vaken till 08.00. Sen somnade ja om och vakande vid 11.
Sen att Walle helt plötsligt valde att sova i sin säng på golvet var ju lite otippat, då kändes ju sängen ännu större än vad den egentligen är.


När ja vaknade hade ja en hel timma på mig innan ja börja jobba.
Så jag jobbade mellan 12-17.30.
Lite lagom sådär...hann med och åka upp till akuten, men när gubben förstod att ja inte skulle sitta med honom hela tiden så blev han genast bättre och åkte hem igen. Lite roligt vad som kan göra en frisk.
Sen efter det så var det iväg och hämta en annan klient..han kom gåendes en bra bit från platsen vi skulle träffas...han hade tydligen fått sluta tidigare så han var på väg hem.
Tur att jag kände igen honom.
Men det gick bra. Fast jag jobbar nog hellre natt
Det kan hinna ändra sig, ska jobba mellan 8.00-16.00 imorgon.
Efter det är det bara hem och sova en stund sen iväg och jobba på SH-teamet.
Så det blir en riktig jobbar helg.

***
Klockan är 19.30 och ja är redan klar för sängen, vilket kan vara rätt skönt med tanke på att ja inte jobbar dag så ofta och med all säkerhet kommer vara svintrött imorgon.
Funderar på att krypa ner och kolla på "Flickan som lekte med elden"
Skulle ju sätt den i helgen som var, men fick trevligare saker att göra!
Samtidigt som ja är sugen på att se filmen så köpte ja en bok på ÖB för ett par veckor sedan som ja har kollat på länge. Kanske ska börja läsa den? Hmm..Svårt val faktiskt.

Jag undrar när Alex´s Danne hör av sig då, skulle få nyckeln till Alex så ja kan plocka bort lite post och vattna blommorna åt henne nu när hon är i Thailand.
Får väl skriva till henne på facebook och sen om hon hört något ifrån honom.
Jag bryr mig ju inte om han gör det ja ska göra, men det kan ju bara bra o veta det.
Vi får väl hoppas på att man får någon klarhet i saken snart.

Sen funderar ja på om man ska hänga på Maria och dom o käka på Juldagen. 350 kr kostar det.
Men ja vet fasen inte, det är mycket pengar när man är arbetslös och inte jobbat så mycket i November.
Bättre om juldagen var i Januari. Då hade ja kunnat göra det.
Vi får väl se vad som händer.

Surfa lite till o sen kolla på film eller lägga mig o läsa!
Hoppas ni har haft en bra dag och att ni har en bra kväll.


Underbart är kort!

Heej på er!

Nu bloggar ja lite, inte en dag försent kanske.
Har inte haft tid eller lust att blogga under en tid.

De senaste dagarna har varit de bästa på väldigt väldigt länge!
Satt och läste igenom de senaste inlägget över att ja var bitter över att ja flyttat till Uppsala.
Fast i lördags förmiddag kom ja på igen varför ja gjorde det.
För att en av värdens bästa människor bor där!

Allt började i fredags efter att ja varit med Linda och Mikaela på någon fest.
Det var väl helt okej. När ja kom hem på natten var ja lite onykter, svårt att hålla sina känslor i styr.
Tyckte att det var en rätt jobbig kväll, på det sättet att ja aldrig sätt en av mina närmaste kompisar vara så ledsen. Det gjorde så ont i mig att se henne så ledsen. Så jag skrev till Robin och vi börja snacka sen ringdes vi och i fylleyran bokade vi en biljett hit till Robin.
Klockan 12.30 kom Robin och ja var så bakis som ja kunde bli. Vi gick en sväng upp på stan och kollade.
Var så nervös innan ja träffa han, det kändes likadant som det gjorde när vi träffades första gången.
Fast allt det försvann när ja såg honom! Då hade ja äntligen min bästa vän hos mig igen.
Robin stannade ända tills idag och då gjorde det ont när ja lämnade av honom på vid tåget vill ja lova.
Under dessa 4 dagar har vi inte gjort så mycket, tittat på film och bara umgåts. Skönt och bara vara.

I måndags iallafall käkade vi Sushi och det blir godare och godare för varje gång man äter det.
Fast ja måste lära mig o äta upp allt ris, fisken är god men riset blir lite mycket.
På natten blev ja lite kass i magen, så tyvärr fick ja hoppa över och jobba på tisdagen.

Det mysigaste har nog varit när vi bara låg och kolla på film. Har så svårt och hålla mig vaken.
Fast ja själv tror att det är att ja kopplar av när ja ligger där och myser då blir ja ju trött och somnar.
Det är ju synd att ja missar halva filmerna men det blir ju så mysigt.
Kan inte rå för det! =)

Till en lite tråkig sak nu, blir så jävla lack när folk ska ifrågasätta varför Robin var här och andra saker som har med mina känslor för honom o göra.
Jag gör faaan som ja vill ska ja bara be och få tala om.
Kan ju säga det att jag skulle inte byta bort dessa 4 dagar för något i värden.
Klart att det känns svårt o släppa iväg honom men det är mitt eget problem. Det är liksom min huvudvärk om man säger så.
Så nästa gång ni/du ska i frågasätta mig så kan du göra det lite snyggare kanske....!
Eller i bästa fall inte alls!

Det är ju inte bara ja som tyckt att det varit roligt att Robin varit här, utan Walle älskar verkligen sin husse.
Han har varit så busig och busat med husse. Man ser verkligen på Walle att han tycker att det är roligt när Robin brottas med honom. I morse var det roligt att se Walle, helt knäpp blev han sprang omkring i sägen tyvärr trodde han ju att matte var någon stutsmatta....För fyy vad han hoppa på mig.
Nu ligger han här med mig och vi ska väl sätta på en film snart.



Hoppas ni har en bra dag!


Blogg blogg blogg...

Varför ens göra detta? Jo för att ingen ja brukar prata med är vaken.
Så därför tar ja till bloggen, allvaligt funderar ja på o skaffa mig en dagbok eller något istället för blogg.
Känns ju som om man kan skriva allt i en dagbok men inte här. Kanske är töntigt och skaffa en nu när man snart fyller 23.

Jaja..vi får se vad som händer.
Idag har det varit en skit dag, ja har inte varit på något bra humör alls. Jätte deppig har ja varit.
Det kanske inte är så konstigt för att ja trivs inte med hur mitt liv ser ut just nu.
Jag hatar nämligen att inte ha ett jobb, det är klart att ja är tacksam över att ja får mina nätter när ja får dem, men det skulle faktiskt vara vädligt skönt och bara få ett schema som är på 50% då vet man iallafall när man jobbar och kan ta extra pass efter det.
Fast att få ett fast schema det är ju som och hitta en nål i en höstack.

Jag trivs sämre och sämre och bo hos mamma. Får panik på skiten.
Orkar inte med att bo med dom. Inget illa menat men vill ha min egen lägenhet där ja och Walle kan vara vart vi vill när vi vill.


Känns som om vi kan spola förbi julen, alla tycker det är så mysigt med julen men som det känns nu så känns det piss. Jag vet ju hur julafton kommer se ut.
Den kommer vara lika tråkig som alltid. Vi kommer äta, se på tv och sen dela ut julklapparna.
Jag saknar jularna när man var liten när morfar levde. Alla var samlade och vi åt och det var lite stoj runt omkring. Nu firar alla på varsitt håll.
Det är väl så det blir med tiden...

Idag var första gången ja verkligen kände mig bitter över att ja tog beslutet att flytta till Uppsala.
Vad fick ja ut av det? Tre-fyra vänner. Men vad hade ja kvar i Norrköping? Inget! Mina vänner så klart men..jobb och lägenhet borta.
Gav ju upp allt! Satt och läste en konversation förut på nattstad...Där ja o en kompis pratade under en lång tid...Under tiden ja satt och läste gick det upp för mig att det var rätt dåligt mellan mig och Robin länge.
Jag ville så mycket mer än han. När ja läste vad ja skrivit så är det inte konstigt att ja blev osäker.
Men det ja ville vara att vara lycklig. Det var ja en del stunder, men många stunder längta ja efter något mer...Kanske var ett bevis på att det inte var vi som skulle vara tillsammans.
Så kände ja en stund idag...

Samtidigt så kom saknaden ikväll när det blev kallt ute...När ja inte hitta min svarta mössa.
Kommer ihåg när ja och Robin var på Willys. Kommer precis ihåg vart vi stod...Jag hade mössan på mig.
Och Robin kommer fram till mig och frågar om ja sätt den där lilla tjejen med den stora svarta mössan. Och ja fatta ju såklart inget och säger att ja inte sätt henne och kollar runt mig...När han börjar flinna och då går det ju upp för mig att det var mig han mena...Jag börja förstors skratta.... När jag tänkte på det, Då gjorde det ont i bröstet.
Det känns bara som om man mist en av sina allra bästa vänner.
Fast ja vet att det kommer kännas bättre med tiden. Saknaden går ju upp och ner hela tiden.

Jag förstår inte själv att ena stunden är ja bitter över att ja flytta, men samtidigt saknar ja Uppsala oerhört mycket.
Johanna vill att ja ska komma upp i Feberuari, men när ja tänker på att åka upp igen utan att träffa Robin får ja ont i magen. Är lite rädd över hur ja skulle må när ja väl kommer dit.
Som tur är det ett par månader kvar så jag hinner nog vänja mig vid tanken.

Om ni ser när ja skriver detta förstår ni säkert att ja inte kan sova.
Ena natten sover ja som en gris och vaknar tidigt, natten till igår sov ja bra men gick upp skapligt men är ändå inte trött eller kan sova.
Så mycket tankar som far runt i huvudet.
Skulle bara vilja ha någon som kan trösta en och säga att allt blir bra till slut.
När man har den viljan så är det ju inte bra o läsa tredje boken i Twilight. Edward är ju har precis de egenskaperna som en kille ska ha, tycker ja. Han är visar ömhet kärlek och respekt.
Roligt att man blir avundsjuk på en bok.
Som ni vet är ja som ja är...Så det är ju bara och accptera
.

Jag hoppas iallafall att ja snart kommer på bättre tankar och att morgondagen inte blir lika deppig.
Gillar inte och vara på dåligt humör.
Fast tyvärr känns det som att det inte går så bra nu...Skulle behöva lite possitiva händelser i mitt liv nu!
Inte en massa strul.
Ja vet vad ja helst skulle vilja men det håller ja för mig själv. Jag drömmer, men ver att det aldrig kommer hända. Så jag tillåter mig att drömma lite till innan ja lägger ner...men har klart att det är det som måste göras.
Kan inte gå runt och hoppas på något som aldrig kommer hända.

Nu ska pussa lite på min ögonsten så han vaknar och kommer och lägger sig på kudden hos mig.
Walle han är fasen mitt allt <3

Hoppas ni sover gott i era sängar!

....

Hade lust och skriva men den försvann...Ingen rolig dag idag!


RSS 2.0