Trött...o seg...snart solning!

Nu har jag jobbat himla mycket, jobbade torsdag,fredag, lördag och söndag. Så i eftermiddags när de ringde och frågade om ja kunde jobba i natt tackade ja nej. Känner att ja måste sova och ta igen mig lite. Sen måste ja tänka på att ja inte får tjäna så mycket om det skulle vara så att ja ska börja studera i vår. Man får ju inte tjäna mer än en viss summa per termin.

Vad händer annars då? Trött o seg..vaknade ett par minuter innan ja fick ett sms av Robin i natt, sen pratade vi lite. Sen kunde ja inte somna om fast ja satte på Braveheart, och den har ja aldrig sett utan o somna. Idag lyckades det inte heller men det var nog mest för att ja tröttna och gick upp och åt frukost.

Så nu är tågbiljetten beställd, så nu är det bara Robin som ska komma med tåget ;) Går ju inte jätte tidigt så det borde inte vara några problem. Ska bli grymt roligt o festa med han och girlsen på juldagen. Blir nog inte bara vi...brukar alltid komma några till. Efter Juldagen tänkte vi att ja skulle hänga med upp till Uppsala en sväng. Ska passa på och träffa Johanna när Robin är på jobbet. Kanske även tar en sväng bort till gamla jobbet och hälsar på. Får se om ja kanske hör av mig till Jodi och lillan...så man får se sötnosen. Det blir som det blir. Roligt och komma upp igen.

Just nu sitter ja och väntar på att Linda ska sluta så vi ska åka o sola. Kan vara skönt o sola lite. Det var väldigt länge sen nu. Så det behövs. En del har det inte lika bra som andra som är i Thailand just nu :P Saknar dig gumman!
Nej om man skulle sätta på lite musik kanske, så man piggnar till lite.

Ni får ha det så bra!  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0