SköönT!

Gud vad skönt det är att ta den första dusch efter man har haft feber i ca ett dygn.
Man mår så mycket bättre då. Det var ju roligt och åka till Uppsala och bli sjuk.
Fast det har varit mysigt och legat i soffan och titta på Robin när han spelar och imorse fick ja glass för att jag hade hög feber.
Så vi får väl se när vi kommer ner. Robin har nämligen inte fått något svar än om han behöver jobba imorgon natt. Det skulle ju vara skönt om vi kunde åka imorgon redan, slippa sitta i bilen på nyårsafton. Fast i värsta fall så funkar det ju.

Skulle ju träffa Johanna och Jodi nu när ja var här, men inte fasen funkar det. Kanske att ja hinner träffa Johanna imorgon men Jodi vill ja inte träffa när jag är så här förkyld. Synd och smitta ner henne och lilltjejen.
Har varit skönt att  vara här har träffat två av mina gamla jobbarkompisar. Roligt o träffa dem. Var o handla i ICA igår oxå, det tog väl 3 minuter o så hörde ja en av personalen "Det var fasen inte igår" haha Roligt att ICA personalen har koll på en =)

Jaha, jag som var säker på att ja skulle få plugga i vår, men inte faaan! Kom ja in, stod på 11:e reservplats och det gick bara ner 5 platser. Så nu ligger ja på 6:e plats. Så vi får väl se. Kanske aldrig kommer bli något mer än j*vla undersköterska. Förlåt att ja skriver så, men det känns som om ja vill komma så mycket längre..men det går ju bara åt skogen hela tiden. Får väl se om ja ska göra högskoleprovet i vår..Inte för att ja tror att ja kommer få något bra resultat på det men det är väl värt ett försök.

Skiver kanske mera en annan gång, nu ska ja njuta av den Tjat-fria tillvaron! Snart är ja där igen! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0