En liten snabbis,

Hinner ja nog skriva innan Johanna kommer och hämtar upp mig. Vi ska nämligen lördags-shoppa lite på ÖB.
Tänkte handla lite grejer där. Det är ju ganska bra med ÖB. Har nog inte varit där sen Stefan var här uppe och hälsade på.

Har jobbat extra nu på morgonen, det gick väl sådär vi hade två på golvet på mindre än en halvtimma, så det blev stressigt fram till klockan 10.00 då började de ordna upp sig.
Tanten som ja var med o hjälpte upp var iallafall på gott humör efteråt.
Ska jobba extra imorgon oxå, det kan ju vara bra med lite extra pengar. Jobbar ju bara
07:30-11:30 men det är ju lite iallafall, sen kommer ja ju upp på morgonen.
Hade ja inte jobbat idag så hade ja nog fortfarande sovit.
Men det är sån ja är :P

När ja kommer hem från ÖB har ja tänkt mig och springa över till Willys o handla lite mat. Vi behöver handla på oss lite. Sen ska ja ju försöka mig på o göra räkor i het sås, vi får väl se hur det smakar. Tro det eller ej, har faktiskt börjat lagat väldigt mycket mat sen ja flyttade in hos Robin. För ett par dagar sedan erkännde han tillomed att han blivit lite bortskämd, hihi...Så ja vet inte hur det ska gå för honom när ja åker till Norrköping i tre hela dagar :P Som tur är jobbar han ju så då får han i sig lite mat på jobbet iallafall.
Nää skoja bara känner mig taskig, ska väl nämna det att Robin faktiskt är duktig på och laga mat. När han gör det.

En liten hälsning till Mikis oxå som ska jobba ikväll, vet att det inte är roligt, men det är ju bara och tänka på pengarna :D

Så himla skönt att solen lysser :)

See ya!

image16

Kryssning :)

Idag har det varit en helt vanlig dag, har varit på möte på jobbet. Vi har dessa möten var 6:e vecka.
När ja kom hem lagade ja lite mat så åt vi. Efter maten gick ja ut och hämta posten. Där hade jag fått en tiding som man får om man är med i hyresrättsföreningen, vilket ja är sen jag bodde själv. Har aldrig öppnat tidningen. Av en slump skulle Robin kasta den på mig eller något i den stilen då ramlar det ut en liten papperslapp.

Det är ett reklamblad om kryssningar till Tallinn eller Helsingfors. 120 kr per person. Då ingår resan och hytt för 4 personer. Vi nappade på det direkt. Ringde Johanna oxå, för ja vet att hon o Janne snackat om att åka och de var på direkt. Så innan den 15:de Juni bär det av till Helsingfors eller Tallinn, helst Tallinn för då kan ja o Johanna ta något spa-aktikt, Ja även Robin o Janne kan ju ta nån massage. Kan ju vara skönt och koppla av.

Vi har ju tur oxå, anslutningsbussen ligger typ 5 minuter ifrån oss, tur...Då kan man ju krypa hem när man kommer tillbaka.

Ska bli as roligt iallafall. :)

Sen ringde Maria och fråga om jag ville hänga med utomlands i sommar, men ja vet inte om ja är så pigg på att åka i sommar. Är det inte skönare att åka på hösten, när det börjar bli gråt och trist ute? Ähh jag vet inte. Kanske blir en regning sommar, då kanske ja kan tänka mig och åka utomlands.

Fast först blir det Norrköping och sen kryssning :) Sen vet man aldrig.


Lite små trött.....

Ja, vad ska ja säga?
Vaknade med ont i magen, kände att det var lika bra o vara hemma. Om ja känner min mage rätt. Den har ändå hållt sig lugn. Vet inte om det är dags för det som vi tjejer har en gång i månaden :P
Såg på ett program idag där sa de att vi tjejer har ca 100.000 ägg när vi börjar få mens.
Betyder det då att man ska ha mens 100.000 gånger?!?
Så jävla kul är det ju inte så man vill ha det 100.000, eller vad säger ni tjejer?

Helgen har varit fylld av både jobb o uteliv, skönt att man kan gå ut och ändå jobba nästa dag. Det kunde ja förut också, men då var ja ju så noga med att ja inte drack för att ja körde ju ändå bil dagligen då. Nu kan ja ju gå till jobbet, så då hindrade de inte mig och Johanna o gå ut o ta oss en sväng om...Rättare sagt, Johanna,Janne, Lisa och så tror ja att hon hette Tove. Helt underbara människor.
Man känner sig så välkommen in i deras lilla gäng. Och vi har rätt skoj oxå.
Vi gick iallafall till Etage det var helt okej faktiskt. Har tyckt rätt ialla om det stället förut, men den här gången var det roligt faktiskt. Kan bero på att det var två lite yngre killar som spelade o sjöng, och då var det ju lite bättre musik än när den lite äldre spelade förra gången.

Och i fredags var Martin och en annan kille här så, Robin och de satt o spela. Det var trevligt, men ja var himla trött så ja gick o la mig ganska skapligt.

Nu ikväll har ja bara legat i soffan och kollat på tv och saknat alla tror ja. Så konstigt visa dagar tänker ja knappt på att Robin jobbar, men ikväll har det faktiskt varit väldigt tomt. Likadant har ja tänkt mycket på min Norrköpingsresa, och då saknar ja alla där hemma. Det var ju iallafall ett par månader sen ja träffa dem. De som ja träffa senast var Sara, Mamma, Sören och sen var ju Stefan uppe en sväng också. Fast det var ju egentligen inte för att hälsa på mig, men det var ju snällt och komma förbi här en liten stund.

Nu ska ja lägga mig och läsa lite, köpte tre böcker precis när ja flytta hit har bara läst en så det är dags och börja läsa den andra nu. Sen blir det väl o skicka ett litet sms till Robin innan ja somnar.

  Sen måste ja bara lägga in en liten bild på katten. Han är världens bästa kisse.
image15


Så fint väder, men vad har ja gjort?

Vilket vårväder det har varit idag, helt sjukt fint väder. Fast vad har ja gjort?

Jag vakade av att Käraa Maria ringde 9:15. Vet inte om ja kommer ihåg hela samtalet men ja kommer ihåg helheten. När ja lagt på, så tänkte ja det att ja bara skulle sova nån timma till.
Den timman blev ganska lång vaknade av att mamma ringde mig vid 12:45.
Tog mig i kragen och vakade till. Förstår inte att ja är så trött?!?
Jag vet inte om jag kanske är lite allergisk eller så är ja på väg och bli sjuk.

När jag käkat en macka tog jag tag i köket. Slängde in en diskmaskin och stack ner till stan för att köpa ett par cider till mig och ett par öl till Robin. När jag stod och vänta på bussen tillbaka så satt ja i solen. Helt plötsligt kommer en fylletant och sätter sig och börjar prata med mig. Hon babblar på om allt och ingenting. Det slutade med att ja gav henne en tia för att hon skulle kunna åka med bussen. Hon frågade om en tjuga, men ja hade bara en tia löst.

Jag vet inte vad det är med mig, men ja tror att såna människor dras till mig =/  För att igår när jag skulle gå till Max och köpa lite mat, då kommer en fyllegubbe och börjar prata med mig?!?
Var är värden på väg? ;P

Sen när ja kom hem ifrån stan så städade ja köket, faaan vad tråkigt. Men det var behövligt.
Nu så är lägenheten iallafall besöksvärd av andra än mig och Robin.
Skulle gått ut med jobbet på after work, men ja känner verkligen inte för det. Mår inte 100% bra.
Vi får väl se vad som händer och sker.

Ihelgen för övrigt jobbar ja, men det är ju ett måste.

Trevlig helg på er, vi kanske hörs under helgen ;)

Ett kort inlägg....

Orkar inte skriva så mycket idag, men känner ändå för att skriva något.
Är så himla trött nu kanske beror på att ja somnade klockan 03.00 och gick upp 06:40.
Jag jobbar ju så himla mycket kvällar, så oftast behöver ja inte bry mig om att lägga mig i tid om kvällarna. Fast sen kommer ju de få dagarna när ja börjar 7:30 och får vara vänlig och gå upp. Det är då det är svårt o sova. Och svårt o sova hade ja i natt.

Jobbade bara mellan 7.30-11.30. Sen fick ja gå hem en stund innan ja skulle på läkemedelsutbildning. Ja känner själv att ja blivit så himla yr på sista tiden....Som idag tex...Då var ja helt säker på att utbildningen började klockan 12.30 så ja gick dit, det är inte så långt hemifrån så det tar typ 2 minuter o gå dit.
Jag var där typ 20 över...men inte fan var det någon annan där. Väntade där tills klockan var 12:35...ingen hade kommit. Då gick det upp ett ljus, jag hade gått dit en timma för tidigt. Så ja fick snällt gå hem igen, tur att det inte var så långt.

Ser fram emot den 7/5.....För då blir det festa av med mina tjejer :) JA DET ÄR EN ONSDAG?!? Men tydligen ska det vara rätt bra drag på Wasa då.
Kan inte svara på det själv för ja har inte varit där en onsdag ....eller jo det har ja men det var svin länge sen.
Och om det inte är drag får väl vi skapa lite drag då :)
Sen är ja ledig första Maj och valborg...då blir det fest...Får se vad det hela har o erbjuda.

Hej hej o go natt på er!

Mina Änglar =))

Tänkte bara skriva lite om mina änglar som finns i mitt liv!

Mamma!
Måste ju börja med dig, har ju liksom känt dig längst. Hur sur ja än kan vara när ja är arg och sur, vet ja att ja alltid kan komma till dig. Och du vet att jag gör det, när jag tycker att det är dags och prata med dig. Jag vet att du bara oroar dig, men jag klarar mig! Klara ja av den mest jobbiga period i mitt liv än så länge känns det som om ja kan klara vad som helst. Tack för allt stöd. ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET!
Du, du ska vet att man kan inte ha en bättre mamma! Men du ring inte så förbaskat mycket ;)



Sören!
Känns lite konstigt och kalla dig ängel :P höhö....Men du är ju liksom med på ett hörn.
Tack för att du finns! Ska veta att ja alltid kommer ställa upp för dig och Mamma!



Mormor!
Min mormor, älskar henne! Beundrar henne oerhört, vilken styrka hon måste ha. Att hon orka ta hand om Morfar när han var sjuk och sen bli sjuk själv och komma igen så bra som hon gjorde. Det är så länge sen men ja kommer ihåg att du alltid kittla mig under armarna när vi var hos dig på sjukhuset!


Robin!
Du ska bara veta hur bra ja mår och hur roligt ja har när ja bor med dig! Hur det än går kommer ja alltid komma ihåg dessa månader. Jag hoppas såklart på det bästa. Vi har ju det bra nu, tycker ja iallafall.



Sara!                   
Sara-den rara. Har man dig som vän ska man skatta sig lycklig. Hon finns alltid för mig och hon ställer fasen alltid upp hon är nog den mest osjälviska person ja vet. Henne skulle alla ha som vän!


Daniella!
Du bor ta mig fasen 100 mils bort, men du finns alltid nära. (Fint skrivet, det där) :D
Synd att du bor så långt bort....vi missar så mycket som vi skulle kunna göra. Men vi får ta igen det senare.
Du ställer alltid upp, saknar dig som fasen. Och du, förlåt att ja somnade och lät dig sova på soffan utan täcke eller kudde...Fast du fick ju en ganska fin syn på morgonen när du vakna ;)
 





Mikaela!
Dig har ja känt i evigheter, skönt för dig att det börjar ordna upp sig med jobb och lägenhet för dig =)
Du, hoppas du hittar ditt köksbord snart. Och du måste ha gjort klart nästan allt när ja kommer ner
Kramar på dig gumman!


Maria!
Du lilla hjärtat, du är inte som någon annan. Tänk det var du som drog tillbaka mig till det sociala livet efter mitt lilla sammanbrott. Vet inte om du vet det, men det är det. Är så tacksam för det. Och sommaren 2007, den är helt oförglömlig. Du vet att ja alltid finns om det skulle vara något! Saknar dig och våra palacekvällar som fasen.


Alex!
Min kusin, är så tacksam över att vi träffats. Tur att  man får ha lite kontakt med den sidan av släkten...oxå.
Många kramar till dig gumman
!


Nu har jag skrivit av mig lite. Och ni Ta hand om er! VI SES SEN 6/5
=D

Maria du har nog rätt.....

Behöver nog skriva av mig en hel del......

Okej här sitter man en lördagskväll och har tråkigt, trodde att ja skulle få en rätt rolig kväll men den slutade ensam hemma.
Vill ju inte att Robin ska få dåligt samvete, så då försöker man ju att inte låta besviken. Har ju bara skrivit glada inlägg här hittils. Kanske därför det har tagit så lång tid fram tills idag och nu.

Det känns som om jag har en massa och skiva men ändå får ja inte ut skiten. Är så jävla förvirrad ena veckan är det  dåligt andra veckan är det bra?!? Alltså ja är bara så himla trött på och inte kunna ha ett normalt förhållande. Alltid ska det vara något.
Ibland undrar ja om det inte skulle vara bäst och köpa ett hus långt in i skogen och bo där med sin katt. Av katten kan man ju iallafall inte bli sviken.

Nu låter det som om ja mår jätte piss och att vi har det jätte dåligt så är det inte heller....Det är bra, vi har roligt och mysigt tillsammans...Det kanske därför det är så förvirrande. Jag trivs himla bra här i Uppsala.

Ja...Maria...skulle ju skriva en lång blogg....Tyvärr kan man ju inte ändra storlken på bokstäverna så att det ser mer ut..(Som man gjorde i mellanstadiet)

Iochmed att det är en deppblogg idag så kan ja lika gärna gnälla lite över en sak till.....Första gången i hela mitt liv är jag osäker på vad ja vill göra med livet. Jag har alltid vetat vad jag vill..Jag har ett par allternativ....som ja går och grubblar över.....


* Stanna kvar här och jobba. (Problem med bostad om vi inte längre kommer bo tillsammans)
* Börja Plugga (Studentlägenheter finns, men kommer ja klara av det?)
*Flytta tillbaka till Norrköping. (Vet ja inte om ja ens vill och isåfall vad ska ja göra där?)
* Åka utomlands (Går bara om ja får tillbaka på skatten, annars måste ja jobba satan och spara)

Det där 4 sakerna är det som rör sig i mitt huvud nästan dagligen.

Jag vet inte ens om ja ska gå och sova nu elller om ja ska sitta uppe, det är ju inget roligt och sitta uppe. Det lär väl märkas vad som händer.

Så där nu har jag skivit lite iallafall, känns inte så mycket bättre men det går nog över snart.
Sov gott.

Sara,Maria och Dani!
Mina änglar!
Älskar er, ni betyder oerhört mycket för mig!
(Jag är inte ens onykter och skriver det här, men jag vill att ni vet det!)
*


*


*


*
Nu betyder inte det här att ja inte tycker om mina andra vänner, för det gör jag.
Och det vet ni med.

På återseende!


RSS 2.0