2 dagar kvar =)

Sen åker vi. Det ska bli så himla roligt och få åka iväg. Det är ju bara en kryssning men ja tycker att det ska bli himla sönt o få komma iväg.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket har jobbat en del och det gör ja imorrn och på söndag oxå. Vi på jobbet pratade om att vi skulle ta oss en dag och åka till Gröna Lund. Skulle vara svin skojj om vi gjorde det.
Har svårt och tänka mig att ja inte trivdes ibörjan, men det har ju ändrats.

Nu skriver ja lite mer om mig själv, fick kritik från Maria att ja skrev för mycket Robin i ena texten. Jag blev så jäkla irriterad över det du sa, men det märkte du säkert.
Men det är inget o göra något åt nu :) Det var ju flera dagar sen!

Ikväll har ja faktiskt saknat er mina vänner! Tänk att bara kunna ringa er o ta en promenad, eller åka inlinnes och Maria springer ;P Det saknade ja ikväll.
För att ja har haft extremt tråkigt.
Ja och Robin ville spela kubb men ingen annan ville, vi ringde tillochmed till hans föräldrar men de kunde inte. Otur...Blir kanske kubb imorgonkväll istället.

Imorrn fyller Sara 20 GRATTIS GUMMAN. Är ledsen att ja inte kan komma ner till din stora dag. Men ja ska ordna så ja kommer ner till din/er fest =) O Du Sara...Gransjönäs på söndag. Bara för två ;) hihi

Nu blir det lite vänner anvsnitt sen sova, ska ju jobba tidigt imorgon.
Hejs svejs!

???

Har ja gjort mitt livs största misstag?!?
Det vet ja inte, men kanske. Det återstår o se....

Passtillverkning och fylla.....Det är denna helg :)

Jobbade i fredagskväll, hade precis fått reda på att Robin hade fått semester på söndag (1:a juni)
Allt kändes jätte skönt tills jag pratade med Sara. Och hon berättade att när hon gjort sitt pass vid den här tiden för ett år sen eller när det nu var hade hon fått vänta mer än en vecka.
Jaha då var det kört igen tänkte ja, nu hade Robin fått semester så vad skulle nu göra så vi inte kunde åka på kryssningen?
Jo självklart så skulle passen komma i tid.

Så jag ringde till klagomuren (mamma) och beklagade mig lite. Hon var så go och snäll och gick in och kollade på Polisens hemsida och där stod det att man kunde göra pass på lördagar oxå.
Så jag ringde upp Robin och förklarade allt så vi bestämde oss för att åka ner tidigt på lördag morgonen och göra passen, och sen fick det gå som det ville.

När jag sluta jobba träffade ja Robin och dem som satt o grilla. Belv en kort men trevlig stund med dem. När de skulle ut gick ja hem för att ja var trött efter kvällen på jobbet. Blev en lugnkväll för mig. Tills Robin ringde vid halv 4 och ville att ja skulle möta honom. Som tur var så behövde ja inte gå så lång, högst 100 meter så stod han o Martin där.
När vi kom in somnade vi båda ganska snabbt. Min klocka ringde 8.50 för då var det dags och åka ner och fixa passen. Robin var väl inte så pigg men han blev piggare senare och passen blev gjorda och vi hämtar dem på fredag.

På dagen blev det lite bowling med Robin, det var roligt.

MÅSTE SÄGA ATT JA VANN FAKTISKT EN SERIE ÖVER ROBIN :)

Men båda blev väldigt irriterade över att vi inte fick köpa en varsin cider för att Robin inte hade leg. Vi har ju ALDRIG visat något jävla leg där förut. Ska man behöva visa leg ska man göra det JÄMT och inte var och varannan gång!

Sen på kvällen var det jobbfest mycket roligt. Robin förljde med och vi hade hur trevligt som helst. Blev ju lite små onykter men vad fasen gör det. Trevligt var det. Hade glömt hur roligt det är och hoppa hopprep. Ska ju nämnas att jag och Ulrika var sist kvar! Och vi tillhörde samma lag så vi vann båda två :D
Jag och Robin avslutade kvällen på Terassen med en varsin öl och cider. Var en mycket bra och rolig kväll.

Igår tog vi det bara lugnt och kollad på alla Pirates of the Caribbean. Eller ja såg bara två för hela första sov ja.

Och nu så är det bara 6 dagar kvar till kryssnigen och det ska bli så himla roligt. Ska verkligen ta det lugnt. Ska nog shoppa lite i Tallinn oxå, för det ska tydligen vara billigt där. Men vi får ju se. Ikväll ska ja bara ta det lugnt och se på tv. Robin jobbar natt, så då blir det lugna gatan hemma ;P
Ha det så bra tills vi hörs eller ses ;)

Pass!!!!!!!!!!

På fredag hämtar ja och Robin våra pass.
Sen på Söndagen åker vi till Tallinn!!!!
SÅÅÅÅ Roligt :D

Två gånger på samma dag :D

Måste bara blogga av mig lite, dagen eller rättare sagt kvällen på jobbet blev fruktansvärd.
Började med att komma dit och såg vad jag skulle göra. Tyckte det såg mycket ut jämfört med vad de andra hade. Slutade med jag blev av med halva min rad, för att hon inte ringde mig när ja skulle till brukare, så hon tog det själv. Det gjorde inte mig något, bara hon inte går och snackar sen att hon fick ta mitt jobb.
Fast det tror ja inte.

Sen sitter vi och pratar i godan ro och ska dela upp kvällsarbetet, då larmar det och vi åker på larmet slutar med att vi skickar in tanten i ambulans. Troligtvis en bruten arm.

Jaja...Efter det började kvällesarbetet det gick så fort, vi planerade två listor så att vi skulle jobba av dem så snabbt vi kunde. Det gjorde vi. Gick utmärkt, tills efter rasten då en av mina jobbarkompisar upptäcker att en nyckel fattas. Jahopp då var det bara och sätta igång och leta rätt på personen som hade den sist. Så vi fick tag i henne till slut. Så när en av oss fick åka och hämta nykeln så jobbade ja på två listor. Det gick bra, men ja är ordentligt trött.

Tur att man får sova imorrn, Just det skulle ju ringa Alex, det har ja glömt. Får ringa henne imorgon.
En ska till, när jag blir chef då ska ja se till att mina anställda kommer iförsta hand. Och de ska må bra! Tänk om man för en gångs skull kunna få lite beröm av chefen eller någon form av tacksamhet.
Fast ja säger det, får ja inte mer lön eller fler timmar. Säger ja upp mig!
Nu ska ja ta det lite lugnt sen blir det nog ett par avsnitt av vänner.
Jag vet inte, men när det har gått på tv så har ja inte riktigt fastnat för det, men nu på senare tid har ja o Robin börjat kolla på det och det är ju as bra. Ross är ju hur skön som helst. :D

God natt mina vänner!

Guud vad bloggen ser ut.....

Haha...Blir nog bara värre och värre, jag fattar ju inte de där koderna.
Jag bara byter ut lite och ser hur det blir.
Jag byter nog snart tillbaka. Ni ser ju hur det ser ut.

Ja..det blir en snabbis innan jobbet idag, att ja skriver blogg alltså, min arbetsvecka börjar idag och fram till söndag. Kväll alla dagar. Både bra och dåligt. Tråkigt och komma hem så sent, då blir det ju att man sitter uppe länge och så sover man ända fram tills man ska gå upp och gå till jobbet.

Jag är inte bra på och gå lägga mig för övrigt, det vet ju alla som ringer mig vid 11.00 och frågar "sov du"
Blir bara så, det blir alltid ett par vänneravsnitt innan vi sover och då rinner klockan iväg och så helt plötsligt är hon två/halv tre. Klart man sover länge då. Nä gå och göra mig iordning för jobbet då.
Har ingen lust, hoppas chefen är där så jag kan fråga vad som hänt med min lön. Det var väl 2 månader sen ja pratade med henne, och då skulle hon göra det under våren men när ja pratar med alla på jobbet tycker de att våren är slut och det borde varit fixat.

Det återstår och se vad som händer med lönen, en sak är säker...får ja inte mer i lön säger ja upp mig. Jag kan lika gärna göra något annat då. Är trött på att slita för en skitlön!
Nu måste ja verkligen skynda mig!
Kanske skriver lite mer ikväll, vem vet ;D

JAG ORKAR INTE MER!!!!

Jag har suttit här med den här jävla bloggen och försökt och få den snyggare, har ju iallafall fått bakgrunden runt om....
Inte så passande färger för övrigt.
Fattar inte ett dugg är väl trög eller något...Får väl se om ja orkar ta tag i det senare. Annars får ja väl ha en av de tråkiga bakgrunderna.

Såg ju bara en kompis blogg sida hur fin som helst, var väl därför man blev lite sugen på o göra om sin egen.

Sen har ja kommit fram till en sak idag, ja måste skaffa mig en hobby! Men vad?!? Nån som har något förslag?

Annars är går väl inte den här dagen till den bästa. Är på as dåligt humör, för absolut ingen anledning.

Får säga Grattis till Maria som klarade körkortet idag oxå!!

Nu ska ja nog gå och dra något gammalt över mig (höhö)

Söndag....

Och det är lika med en bakisdag. Var absolut en av de roligaste dagarna igår (Lördag)

Dagen började med att ja och Robin vaknade på strålade humör båda två, solen gjorde ju det inte värre precis.
Vi fixade oss i ordning för att senare träffa Robin kompis Martin för en bowlingmatch.
På vägen ner till boxlingen tog vi en liten omväg förbi systemet och handlade lite till kvällen.

Vi kom till bowlingen, ja och Robin hade redan förra gången vi bowla betsämt att nästa gång vi bowlade skulle vi spela om vem som skulle grov-städa hela lägenheten. Ni kan ju gissa vem som förlora.
Såklart var det jag. Fast ja van över Martin. Och Martin van ju på mest cirklar. Det var iallafall hur roligt som helst.
När vi gick hem stannade vi till i en park där tog vi oss en drink. Satt i solen och bara hade det bra.

Senare på kvällen blev det grillning, mycket trevligt. Hela dagen var prefekt. Fast den sista kvarten på kvällen när de var kvar här var inte så rolig. En av de som var här hävde ur sig en massa skit åt katten. Ja vet inte, ja kanske inte skulle ha brytt mig annars, men igår gjorde ja det. Blev as förbannad.....Ingen ska säga såna saker till katten som han sa.
Bortsätt från det lilla var det mycket trevligt.

Får väl erkänna en sak till, Martin vann över mig på singstar (tillomed när ja fick välja låt)
Men jag var mycket onykter och hängde inte med för ett öre i någon av låtarna.
Vi får väl se vem som vinner nästa gång, för ja tycker iallafall att det är bäst av 3 :P

Idag har det bara varit slappt, legat i soffan och sovit. Nu ska ja kolla lie på tv.

Norrköping tur och retur

Jaha, då har man varit i Norrköping i hela tre dagar.
Det var ju första gången ja var hemma sen ja flyttade, under dessa tre dagar så har det hänt mycket.

Allt började med att Mamma o Sören stod på station och väntade, sen så åkte ja hem med väskan tills Alex ringde då bar det iväg till Farmor. Tog en liten fika där och satt och prata. När vi hade fikat klart åkte ja tillbaka hem till Mamma och åt lite, sen bar det av till frissan. Tänkte att det var lika bra o passa på när man är i Norrköping. För här uppe kan man ju inte kippa sig för under 350 kr vad ja vet.
Detta frissa-besöket slutade med att ja klippte lugg. Det har ja inte haft sen ja var 8 tror ja. Det är ju ett tag sedan.

När jag var klar hos frissar åkte ja ut till gamla jobbet och kollade hur det blev efter de byggt om. Träffade Stefan en stund då oxå. Det var ju tur det hade ju inte kommit in någonstans. Hälsade på de gamla. En del var sig lika och andra var inte det.
Blev glad för att ja fick träffa de som jobbade, det var precis de ja ville träffa. Tyvärr var "ute" Personalen ute och jobba så de fick ja inte träffa.

När ja var klar där åkte ja till Mormor. Det tycker ja var det bästa på hela "resan" Det var så länge sen ja träffa henne. Hon är den bästa mormor man kan ha!

Nu till de värsta på hela resan...Det var när Maria o Sara skulle göra slingor på mig. Det gick bra tills vi skulle tvätta ur håret då börjar de skratta och grejja, inte så snällt när ja inte kan se hur det såg ut. Men till slut såg det iallafall bra ut. Tyvärr blev det lite ljusare på ena sidan men det gör inget! 
Är nöjd med håret, och ja hoppas att de som sätt mig och sagt att ja passar i det. Sen har man ju hört från annat håll att ja var het. hahaha det kanske ja inte känner mig men tur att nån tycker det.

Sen var det ju den där rättegången, den gick jätte bra. Var inne i max 15 minuter. Och ärligt talat var alla jätte trevliga och inte sådär man ser på tv, sådär dryga och typ lägger orden i munnen.
Det som var svårast var väl att uppskatta hur mycket pengar man förlorat p.g.a förlorad arbetstid.
Med alla utlägg blev det en slant iallafall. 
Efter rättegången så blev det en sväng på stan, det var juh länge sen ja var där. Hade ju öppnat en nya affär. Efter stan blev det hem och käka lite, sen tog ja o mamma den klassiska turen till Rusta. Haha...ja vet inte men det har bara blivit så att vi åker dit när det bara är hon o ja.

Sen på kvällen blev det utgång, det var roligt. Blev ju lite onykter. Blir så jävla irrterad på folk som tror sig veta bättre än ja om Uppsala. Kan erkänna att en del gör det, men i det här fallet så var det inte så. Har nog ganska bra koll på hur ja tar mig från Stan och hem hit, Jaja...det var trevligt och träffa Maria,Sara, Linda,Mikaela,Malin,Alex, och Jenny! Självkalrt var det trevligt och täffa alla andra som ja träffade!
Det stod i horoskopet att ja skulle träffa någon som skulle göra mig glad, men det gjorde ja inte. Eller det är klart alla mina vänner gör en ju glad :D
Nu är ja tillbaka i Uppsala och det känns skönt. Nu ska ja snart sova!!

Nattinatt!
 

RSS 2.0