Ja du....

Har ju reda skrivit idag, men jag måste säga det....DU bara sjunker mer och mer i mina ögon!  Synd att behöva säga det, men så är det.
Skyller en del saker på andra och tar ofta alla för givet.

Trött trött trött på det!


På Bättringsvägen :D

Ska ta allt ifrån första början. Jobbade i fredagskväll, skulle jobba helg. Vi hade kommit överens om att vi skulle käka lite på jobbet på lördagen bara för att vi jobba och det var lördag. Aja, till saken hör att på fredagskvällen när jag jobbade svettades ja jätte mycket, inget ja tänkte på just då. Fast det var ju irriterande.

Tyckte iallafall att det var jätte skönt att kvällen var över. När ja kom hem hade Robin köpte sallad till mig och ja satte mig och åt. Precis när ja ätit upp så fick ja jätte ont i halsen, jaha en vanlig förkylnig på gång trodde ja. Robin ifråga satte om ja skulle jobba dagen efter. Och ja var ju helt säker på att ja skulle jobba. På lördagen vaknade ja och jag hade väl sådär runt 39 graders ferber. Så det blev inget jobb i helgen.

När väl febern var borta, ja då skulle ja självklart får ont i magen och börja kräkas. Allt  detta under tre dagar. Idag har det varit skapligt. Ja har iallafall orkat diska upp lite. Så nu jobbar ja inte förens på torsdag och det ska inte vara några problem som ja känner mig.

Synd det där med maten på jobbet, hade faktiskt sätt fram emot det. Men det kommer ju samma helg om 6 veckor igen. Så Johanna då tar vi det då :)

Så vad händer framöver? Jo det blir lite jobb sen fyller Robin 25. Så får man springa på stan och leta efter något fint åt honom. Det är ju bara det att han inte vet vad han önskar sig, han har fått ur sig en sak. Fast det får bli från mamma och Sören. Om ja inte hittar en riktig fin som kostar lite mer då lägger vi ihop. Fast det är sånt som märks.
Nu ska ja ta det lite lugnt och vänta på att Robin kommer hem.

Det var ett tag sedan.....

Jaha då sitter man här igen. Det var ett tag sedan ja skrev. Började på ett inlägg tidigare idag, men ja råka trycka bort det så jag vet inte var det försvann :P

Ja, vad har hänt sedan ja skrev förra gången?
Jo just det, Sara var här det var såå himla roligt att hon kom. Henne kan man verkligen räkna med i alla lägen.

Dagarna innan Sara kom var ja och Johanna på Gränby och shoppade lite, hittade faktiskt ett linne på HM. Det var jätte länge sen ja handlade kläder där. Köpte även lite vin till Sara, av mina erfarenheter så dricker  ja inte vin. Så jag tänkte att jag kunde bjuda Sara på lite vin nu när hon var så snäll och gullig och kom upp hit. Jag hade väl hoppats på att nån mer hade viljat hänga med upp men tydligen inte.

Kanske inte handlar om att inte vilja men det kändes faktiskt så, för att Sara kom hit till varje pris det var inget snack om saken. Jag vet inte men ja känner bara att allt går och fixa om man verkligen vill. Ja ska inte vara bitter över det nu men jag känner bara att en del kom med ganska dåliga undanflykter. Jag vet inte i en del av fallen var det kanske bara och säga att man inte ville. Uppriktighet uppskattar ja mycket! Nog skrivet om det.

Det hann och bli en liten shoppingtur med Johanna på lördagen innan vi gick och möte Sara. Då handlade ja upp mitt presentkort ja fick av Robin föräldrar när ja fyllde år.  Uppskattade verkligen den presenten. Var inte alls beredd på att få någon present av dom. De är faktiskt jätte snälla det lilla ja har träffat dem.
Sen tänkte ja faktiskt på min sambo när ja var ute och shoppade och köpte en tröja till honom med. Tror att han tyckte om den iallafall.

Möte iallafall upp Sara vid station, så åkte vi hem och tog det lite lugnt innan det var dags och ta bussen till Johanna och hennes kille som skulle ha inflyttningsfest. Efter mycket om och men kom vi dit, var lite jobbigt med bussarna, var det 22:an eller 5:an vi skulle ta. Kändes som om man ringde Johanna 200 gånger. 
Jag och Sara hoppade iallafall på 5:an och till slut var vi där. Efter det blev det utgång, var roligt det. Fast ja fick så ont i huvudet, kände mig verkligen som en jävla torrkärring men ja var verkligen tvungen och gå hem. Så jag och Sara gick hem vid halv två. På vägen hem köpte vi lite mat och sen gick vi hem och käkade lite med Robin. På söndagen var det bara slapp som gällde. Jag och Sara gick ut på en promenad. Skönt och gå ut och gå med någon och bara prata lite skit.


Sen blev det och följa Sara till tåget, det var tråkigt och säga "Hej då" Fast du får komma upp igen SARA.


Så nu sitter ja här i soffan och skriver i bloggen. Robin jobbar. Inget roligt att vi måste jobba, men det är ju tyvärr ett måste. Något som ja tycker är jobbigt är att det ska alltid vara så mysigt innan Robin ska gå till jobbet, man vill ju inte att de stunderna ska ta slut men tyvärr gör dom det. Ibland skulle ja verkligen vilja stoppa tiden. Imorgon ska ja jobba börjar halv två så då hinner man ju sova lite med Robin när han kommer hem.

Det här får vara nog för den här gången, ska nog slänga mig i duschen och sen soffan och kolla på fråga Olle.
Heejs svejjs :D

Sol Sol sol :)

Fasen vilken underbar dag det har varit idag, synd bara att man sover bort halva.
Fast det blir ju så men när man jobbar kväll vill man ju sova lite längre. Jag har varit så himla trött i kroppen de senaste dagarna, men ja vet inte om ja är på väg och bli förkyld eller något liknade.
Allt känns så mycket lättare när man vaknar och solen lysser. =) Skulle ha gått på stan med en arbetskompis, men jag kände att ja behövde sova ut ordentligt, vi skulle ta det en annan dag, typiskt bara att jag är ledig och hon jobbar. Och när hon var ledig då jobba ja.

En sak är ju säker att jag ska försöka hålla kvar mina helger, skulle aldrig vilja jobba de andra helgerna, tycker att ja har kommit in ganska bra i gruppen nu. Och ja trivs mer och mer. Det trodde ja verkligen inte i början, tyckte verkligen att det var pest och gå till jobbet, men så känns det inte alls längre.
Blir fest igen den 1:a mars, vi får väl se om ja kan vara med. Robin fyller ju 25 på söndagen. Men vi får se om vi ska fira honom på lördagen eller om det bara blir lugnt på söndag.

Skulle ju inte vara fel och festa med de på jobbet igen var riktigt trevligt, får hoppas bara att inte en del behöver gå hem tidigt från krogen  :) haha...... Blev iallafall en lyckad kväll.

Robin jobbar...och ja sitter här och tänker faktiskt gå och lägga mig, är trött och så ska ja jobba imorgon. De frågade om ja kunde jobba imorrn med, det är ju bra med lite extra pengar nu när man bara jobbar 50%
Så nu blir det och ta lill-kissen som redan ligger och sover i soffan och gå in och lägga mig. Hoppas Robin bara ringer en liten snabbis, känns lite konstigt att vi inte kommer träffas förens efter jobbet imorrn :( Det är ju ingen fara man klarar sig =)  Förut såg vi ju inte på hela veckor och ibland mer.

Sov gott mina vänner :)
Heejs Sveejs! :D

Då var man ett år äldre :)

Jaha, då var man 21. Inte dåligt...tycker att tiden går snabbt. Helgen har gått väldigt snabbt. Jobbade i fredags det gick bra inga konstigheter där inte.

Och igår fyllde ja år, en mycket bra och lugn födelsedag. Den började med att ja jobbade ett par timmar och efter det var det hem och ligga i soffan med Robin en stund och glo på tv. Senare kom mamma och Sören.

Jag bara måste berätta, när man ska åka hit ska man titta efter fyra bensinstationer som finns två på vardera sida och sen Max och lite annat skit. Sen när man åkt förbi där ska man svänga första vänster sen höger och sen höger igen (Ni skulle lugnt hitta) Jag sa åt mamma och ring när de började NÄRMA sig Uppsala. Jag väntade på samtalet. Till slut så ringde de. Och det första ja fråga var
vad ser ni där ni är?
Då svarar hon IKEA och en skylt som det står Stockholm 6,3. Jag blev irriterad för det visade sig att de åkt igenom hela Uppsala. Det är så typiskt dom o göra så. De kom iallafall fram till slut. Så nu har jag mina älskade täcken och min dator här.

Vi åkte iväg och pantade lite flaskor oxå, för att vara exakt så fick vi ut 160 kr för dem, det är inte illa det inte. Det bästa med hela dagen var att ja fick köra bil!!! Så himla roligt och köra igen. Det var så himla länge sen.
Får tacka för alla gratulationer. =)
Senare på kvällen var vi över hos Robins föräldrar, det var roligt för att vi tog med oss katten. Katten var mycket nöjd och trött när vi gick hem, han hade ju ätit en halv ost och ett halft paket med leverpastej.  Kanske överdrev lite, men det var bra nära. Men det är svårt att låta bli o inte ge honom. Han är ju så underbart söt.

Idag har ja bara jobbat och tagit det lugnt och det är himla skönt det, vet inte om ja är på väg och bli sjuk, känner mig så trött i kroppen, fast det är ju sånt som går över.
Nu ska ja dra med min sambo till affären.....
Hejjs Svejjs :)

Okeej...

Jag förstår mig inte på en del människor....Man tror alltid att man har gjort det, men sen inser man att man absolut inte gör det.
Jag blir bara sååå fucking trött på en del. Ja vet att man inte ska bry sig men kan inte låta bli.

RSS 2.0