Norrköping tur och retur

Jaha, då har man varit i Norrköping i hela tre dagar.
Det var ju första gången ja var hemma sen ja flyttade, under dessa tre dagar så har det hänt mycket.

Allt började med att Mamma o Sören stod på station och väntade, sen så åkte ja hem med väskan tills Alex ringde då bar det iväg till Farmor. Tog en liten fika där och satt och prata. När vi hade fikat klart åkte ja tillbaka hem till Mamma och åt lite, sen bar det av till frissan. Tänkte att det var lika bra o passa på när man är i Norrköping. För här uppe kan man ju inte kippa sig för under 350 kr vad ja vet.
Detta frissa-besöket slutade med att ja klippte lugg. Det har ja inte haft sen ja var 8 tror ja. Det är ju ett tag sedan.

När jag var klar hos frissar åkte ja ut till gamla jobbet och kollade hur det blev efter de byggt om. Träffade Stefan en stund då oxå. Det var ju tur det hade ju inte kommit in någonstans. Hälsade på de gamla. En del var sig lika och andra var inte det.
Blev glad för att ja fick träffa de som jobbade, det var precis de ja ville träffa. Tyvärr var "ute" Personalen ute och jobba så de fick ja inte träffa.

När ja var klar där åkte ja till Mormor. Det tycker ja var det bästa på hela "resan" Det var så länge sen ja träffa henne. Hon är den bästa mormor man kan ha!

Nu till de värsta på hela resan...Det var när Maria o Sara skulle göra slingor på mig. Det gick bra tills vi skulle tvätta ur håret då börjar de skratta och grejja, inte så snällt när ja inte kan se hur det såg ut. Men till slut såg det iallafall bra ut. Tyvärr blev det lite ljusare på ena sidan men det gör inget! 
Är nöjd med håret, och ja hoppas att de som sätt mig och sagt att ja passar i det. Sen har man ju hört från annat håll att ja var het. hahaha det kanske ja inte känner mig men tur att nån tycker det.

Sen var det ju den där rättegången, den gick jätte bra. Var inne i max 15 minuter. Och ärligt talat var alla jätte trevliga och inte sådär man ser på tv, sådär dryga och typ lägger orden i munnen.
Det som var svårast var väl att uppskatta hur mycket pengar man förlorat p.g.a förlorad arbetstid.
Med alla utlägg blev det en slant iallafall. 
Efter rättegången så blev det en sväng på stan, det var juh länge sen ja var där. Hade ju öppnat en nya affär. Efter stan blev det hem och käka lite, sen tog ja o mamma den klassiska turen till Rusta. Haha...ja vet inte men det har bara blivit så att vi åker dit när det bara är hon o ja.

Sen på kvällen blev det utgång, det var roligt. Blev ju lite onykter. Blir så jävla irrterad på folk som tror sig veta bättre än ja om Uppsala. Kan erkänna att en del gör det, men i det här fallet så var det inte så. Har nog ganska bra koll på hur ja tar mig från Stan och hem hit, Jaja...det var trevligt och träffa Maria,Sara, Linda,Mikaela,Malin,Alex, och Jenny! Självkalrt var det trevligt och täffa alla andra som ja träffade!
Det stod i horoskopet att ja skulle träffa någon som skulle göra mig glad, men det gjorde ja inte. Eller det är klart alla mina vänner gör en ju glad :D
Nu är ja tillbaka i Uppsala och det känns skönt. Nu ska ja snart sova!!

Nattinatt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0