2 dagar kvar =)

Sen åker vi. Det ska bli så himla roligt och få åka iväg. Det är ju bara en kryssning men ja tycker att det ska bli himla sönt o få komma iväg.

Vad har hänt de senaste dagarna då? Inte så mycket har jobbat en del och det gör ja imorrn och på söndag oxå. Vi på jobbet pratade om att vi skulle ta oss en dag och åka till Gröna Lund. Skulle vara svin skojj om vi gjorde det.
Har svårt och tänka mig att ja inte trivdes ibörjan, men det har ju ändrats.

Nu skriver ja lite mer om mig själv, fick kritik från Maria att ja skrev för mycket Robin i ena texten. Jag blev så jäkla irriterad över det du sa, men det märkte du säkert.
Men det är inget o göra något åt nu :) Det var ju flera dagar sen!

Ikväll har ja faktiskt saknat er mina vänner! Tänk att bara kunna ringa er o ta en promenad, eller åka inlinnes och Maria springer ;P Det saknade ja ikväll.
För att ja har haft extremt tråkigt.
Ja och Robin ville spela kubb men ingen annan ville, vi ringde tillochmed till hans föräldrar men de kunde inte. Otur...Blir kanske kubb imorgonkväll istället.

Imorrn fyller Sara 20 GRATTIS GUMMAN. Är ledsen att ja inte kan komma ner till din stora dag. Men ja ska ordna så ja kommer ner till din/er fest =) O Du Sara...Gransjönäs på söndag. Bara för två ;) hihi

Nu blir det lite vänner anvsnitt sen sova, ska ju jobba tidigt imorgon.
Hejs svejs!

Kommentarer
Postat av: mee=)=)

ja men ja tycker så.. vi pratar inte särskillt ofta.. o då ja väl läser din blogg vill ja juh veta saker om dig ...o ja har inte fått läsa om några fall på dansgolvet.. eller några lustiga dansmoves eller nått juh.=)=).. o ja vet juh att sånt finns=) o de e dom ja vill läsa om=)=)

2008-05-31 @ 00:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0