Lite små trött.....

Ja, vad ska ja säga?
Vaknade med ont i magen, kände att det var lika bra o vara hemma. Om ja känner min mage rätt. Den har ändå hållt sig lugn. Vet inte om det är dags för det som vi tjejer har en gång i månaden :P
Såg på ett program idag där sa de att vi tjejer har ca 100.000 ägg när vi börjar få mens.
Betyder det då att man ska ha mens 100.000 gånger?!?
Så jävla kul är det ju inte så man vill ha det 100.000, eller vad säger ni tjejer?

Helgen har varit fylld av både jobb o uteliv, skönt att man kan gå ut och ändå jobba nästa dag. Det kunde ja förut också, men då var ja ju så noga med att ja inte drack för att ja körde ju ändå bil dagligen då. Nu kan ja ju gå till jobbet, så då hindrade de inte mig och Johanna o gå ut o ta oss en sväng om...Rättare sagt, Johanna,Janne, Lisa och så tror ja att hon hette Tove. Helt underbara människor.
Man känner sig så välkommen in i deras lilla gäng. Och vi har rätt skoj oxå.
Vi gick iallafall till Etage det var helt okej faktiskt. Har tyckt rätt ialla om det stället förut, men den här gången var det roligt faktiskt. Kan bero på att det var två lite yngre killar som spelade o sjöng, och då var det ju lite bättre musik än när den lite äldre spelade förra gången.

Och i fredags var Martin och en annan kille här så, Robin och de satt o spela. Det var trevligt, men ja var himla trött så ja gick o la mig ganska skapligt.

Nu ikväll har ja bara legat i soffan och kollat på tv och saknat alla tror ja. Så konstigt visa dagar tänker ja knappt på att Robin jobbar, men ikväll har det faktiskt varit väldigt tomt. Likadant har ja tänkt mycket på min Norrköpingsresa, och då saknar ja alla där hemma. Det var ju iallafall ett par månader sen ja träffa dem. De som ja träffa senast var Sara, Mamma, Sören och sen var ju Stefan uppe en sväng också. Fast det var ju egentligen inte för att hälsa på mig, men det var ju snällt och komma förbi här en liten stund.

Nu ska ja lägga mig och läsa lite, köpte tre böcker precis när ja flytta hit har bara läst en så det är dags och börja läsa den andra nu. Sen blir det väl o skicka ett litet sms till Robin innan ja somnar.

  Sen måste ja bara lägga in en liten bild på katten. Han är världens bästa kisse.
image15


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0