Var ett BRA tag sedan... =)

Nu ska vi se här, var ett bra tag sedan ja skrev här.
Vet inte varför, har mest läst andras bloggar. Det har ju inte varit så att ja inte haft något o skriva om. Har ju hänt en hel del den här sommaren.

Kan väl ta det i korta drag.
Ja och Robin bestämmer oss för att gå skillda vägar, ja åker till norrköping. Träffar mina vänner, som ja då känner att ja har saknat jätte mycket, fast ja inte riktigt har känt det innan. Mycket festa blev det. Spenderade ca 2,5 veckor där.
Tills ja o Robin bestämde att ja o Walle skulle komma hem igen. Åkte tillbaka till Uppsala. Kändes inte som ja trodde det skulle göra när ja kom tillbak. Fick lite små ångest över att komma tillbaka hit. Det är tur att den ångesten har gått över. För nu har ja varit här ett tag och det känns väl bra. Ska dock försöka få en egen lägenhet. Tror att det är det bästa, men ja vill inte bryta helt med Robin. Men som alla vet så är det inte så lätt o få lägenhet här upp så vi får se vad som händer
Vill helst dela lägenhet med någon men ja vill hels inte del med nån okänd som man inte kan lita på. =/
Men vi får se som sagt..Allt löser sig om inte förr så senare...

Är helt paj i magen idag..Fick kramper i magen innan ja skulle till jobbet och vid det här laget känner ja min kropp och det var bara o ringa o säga att man inte skulle kunna komma och jobba. Spenderade nån timma på toaletten. INTE KUL.
Sen ikväll har Robin haft en polare här, de har tagit en öl eller två. Ja hade ett par cider, men ja är inte bra än. Började må dåligt efter första klunken så det var bara o lägga av.
Robin och Björn bestämde sig för att gå ut, men ja blev kvar hemma. Mår inte bra i magen :( Känns som om ja är bakis redan innan ja börjar dricka...Ni vet sådär äckel-må-illa känsla som man har när man är riktigt bakis..

Om ni har missat det så kommer ja börja jobba natt snart vilket kommer ge lite mer i lön! 
Bra för oss! Nu ska ja sova, får uppdatera mera en annan gång...Kanske imorrn så Mikis har något o läsa ;) 
Det är ju hon som sparka igång mig igen....

Så tacka Mikis för detta inlägget. =D
Sov gott
 




Kommentarer
Postat av: Kelan

wee tur att jag finns ibland ;P vi får börja skärpa oss me bloggandet båda två ;)



kram

2009-08-22 @ 02:04:20
URL: http://kelanlelan.blogg.se/
Postat av: Kikkan87

Ja det får vi göra...=D Ska försöka somna om nu :) Kramar

2009-08-22 @ 03:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0