Motion och Lite fest :P

Kan börja med i fredags, då ringde klockan halv tio och så bar det av till Arlanda-stad med Jodi. Vi gick där och kollade iaffärerna.
Hittade tyvärr inte så mycket, köpte iallafall ett par Puma, springskor.
Kände att ja behövde ett par.
Vi tog iallafall en fika innan vi åkte hem.

Senare på kvällen blev det ut och springa med Jodi. Var jäkla skönt och komma ut och röra på sig. Det är en ganska skön känsla i kroppen efteråt. Så nu blir det och springa igen på Tisdag.

Igår jobbade ja först, bara fyra timmar så när ja kom hem så somnade ja en stund. Det är så jäkla skönt och sova sådär på dagen, blir ju lite seg men det får ja stå ut med.
Senare på kvällen möte ja o Robin upp Sanna och Martin så käkade vi på Aspentos. Jäkla go mat var det.
När vi hade ätit klart blev det att ta en promenad bort till Carro och Mert. Snälla som de är bjöd de på sprit och vi handlade lite läsk. Vi satt på deras uteplats och hade hur trevligt som helst.
Det blev ett par drinkar. Sen bar det av ut en stund, tror inte vi var ute så där jätte länge.
Vi bestämde iallafall att ja, Sanna och Carro ska gå på Mamma mia på onsdag. Det ska bli jäkla skoj.

Kul att man börjar umgås lite mer med er tjejer, som Jodi, Sanna och Carro. Inget illa emot Robin men ibland kan det vara kul och prata lite tjejsnack. Sen har man ju Johanna men hon är ju såklart på semester, dålig stil, hehe...

Annars händer det inte så mycket, på fredag åker vi till söderhamn och ska vara där ver helgen. Ska bli kul och komma iväg lite faktiskt.

Nu får det vara nog, är så jäkla seg idag. Over and out! ;O)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0